Співпраця

Кафедра машини і апарати харчових та фармацевтичних виробництв співпрацює: 

ТАС ЕВОТЕК – один з найбільших у Центральній та Східній Європі виробників гнучких пакувальних матеріалів для харчової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей промисловості. Понад 20 років підприємство забезпечує повний виробничий цикл виготовлення гнучких полімерних пакувальних матеріалів – від гранул та фарб до готових рулонних матеріалів та пакетів. Продукція відповідає екологічним та законодавчим вимогам усіх ринків збуту, включаючи ЄС та США. Компанія виробляє гнучкі пакувальні матеріали, які мають прекрасний зовнішній вигляд, високі бар'єрні властивості, ефективно переробляються на пакувальних машинах, продовжують термін зберігання продуктів, екологічно безпечні на всіх життєвих етапах. 

Університет «Штефан чел Маре», м. Сучава, Румунія 

Класичний університет Південної Буковини, у якому серед багатьох актуальних спеціальностей проводиться підготовка фахівців із інжинірингу харчових та біотехнологічних виробництв, машинної інженерії та суміжних галузей.

Університет «Штефан чел Маре» постійно приймає наших вчених та студентів на освітніх та наукових заходах. Наші вчені є членами спеціалізованих вчених рад Університет «Штефан чел Маре» із захисту дисертацій, членами редакційних колегій наукових журналів та наукових комітетів конференцій.

Компанія «Юнівест» – один з лідерів у видавництві та поліграфії в Україні. На сьогоднішній день в группі працює понад 1500 співробітників. Ключові бізнес-напрямки:

Univest Виробництво Реклами – надання послуг з виготовлення рекламної продукції 

Русенський університет «Ангел Канчев», філія у м. Разград, Болгарія 

Класичний університет, у якому також проводиться підготовка фахівців із харчових технологій та біотехнології, механічної інженерії та електротехніки.

Десятки наших студентів та викладачів стажувалися у Русенському університеті та на харчових підприємствах Болгарії. Спільними зусиллями наших та болгарських вчених взято участь у міжнародних європейських наукових проектах, організовано міжнародні конгреси та наукові конференції, ведеться робота над виданням наукових журналів, готується навчальна література. 

BHT - Berliner Hochschule für Technik

Berliner Hochschule für Technik є другим за величиною університетом прикладних наук у Берліні, Німеччина. У BHT навчається близько 12 000 студентів за більш ніж 70 спеціальностями та 795 співробітників, у яких працює 291 професор і 43 запрошені викладачі.

НУХТ має договір про співпрацю з ВНТ якій включає організацію обміну студентських груп, огранізація стажування, ексткурсій у провідні компанії пакувальної та поліграфічної галузі 

Підприємства фармацевтичної галузі 

Фармацевтична фірма «Дарниця» (Київ)

АТ «Фармак» (Київ)

ТОВ фірма «Новофарм-Біосинтез»

Фармацевтична компанія «ФарКоС» (Гостомель)

Фармацевтична компанія «Здоров’я» (Харків)

Фармацевтична група компаній Acino (Київ)

АТ «Інженерія» (Біла Церква)

АТ «Лекхім» (Харків)

Корпорація «Артеріум» (Київ, Львів)

ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» (Бровари)

Полтавський завод медичного обладнання та інструментів