Офіційний сайт ➡
ПРОГРАМА
ХІV Міжнародної науково-практичної конференції
«Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів»
23 вересня 2025 р. 10-00...13-00, онлайн
Модератор – Олександр Гавва
Секретар – Леся Марцинкевич
Відкриття конференції
- Сергій Токарчук, к.т.н., проректор з наукової роботи НУХТ
- Любомир Хомічак, д.т.н., член кореспондент НААН, директор інституту продовольчих ресурсів НААН
Доповіді:
1. Lean - основа стійкості (Оксана Кушнір, менеджер з операційної ефективності Агропромхолдингу «Астарта»)
2. Машинний зір, АІ та мінімізація втрат у процесі пакування вермишелі швидкого приготування (Андрій Дмитрієв, Lean-консультант ГО «Lean Institute Ukraine»)
3. Іноваційні технології у підготовці води очищеної для фармацевтичної галузі (Ярослав Барашовець, генер. директор ТОВ "Системи чистої води", сертифікований спеціаліст WQA (Water Quality Association) міжнародної асоціації водопідготовки)
4. Ефективні паковання як чинник безпечного зберігання хлібобулочних виробів (Сергій Вербицький, Наталія Пацера, Людмила Сенько, Оксана Вербова, Інститут продовольчих ресурсів НААН України)
5. Професійне управління системою контролю шкідників з метою забезпечення сталого розвитку харчової промисловості (Василь Попов, президент ГО «Асоціація ПЕСТ контроль менеджменту»)
6. Сучасні методи та способи очищення соняшникової олії (Сергій Грибков, Віталій Околіта, Євген Бабко, Валентин Олішевський, Національний університет харчових технологій)
7. Adoption of Adaptronics Concepts in Packaging Equipment Using AWS IoT Core (Денис Гайдучек, Володимир Костін, Микола Масло, Зінаїда Бурова, НУХТ, НУБіП)
8. IIoT Solutions for Monitoring and Optimization of Pneumatic Dosing Systems (Олександр Савчук, Сергій Володін, Микола Масло, Національний університет харчових технологій)
9. Вплив параметрів пресування на якість таблеток (Олександр Зьоменко, Олексій Губеня, Національний університет харчових технологій)
10. Аналіз режимів і конструкцій обладнання для ультразвукового різання харчових продуктів (Ігор Соколов, Олексій Губеня, Національний університет харчових технологій)
11. Проєктування та моделювання роботи спеціалізованого мехатронного модуля для технологічних операцій із споживчими упаковками (Іван Глущенко, Микола Якимчук, Національний університет харчових технологій)
Долучитися до роботи конференції можна за посиланням: https://us04web.zoom.us/j/3885765584?pwd=U3liU1UvdUxBWXVDdXExMHBZRS92Zz09&omn=71482813532
Meeting ID: 388 576 5584 Passcode: 70990
PACK IT, Програма академічної мобільності студентів 2025–2026
Шановні студенти 2-4 курсів бакалаврату та магістратури спеціальності «Видавництво та поліграфія», «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв»!
Оголошується набір на участь у програмах академічної мобільності в рамках співпраці з Берлінським університетом прикладних наук (https://www.bht-berlin.de/). До участі запрошуються дівчата та хлопці віком до 22 років.
Програма 1: Велика екскурсія
📅 05.12 – 14.12.2025
Учасники матимуть можливість відвідати п’ять провідних підприємств Західної Німеччини та ознайомитися з виробництвом різних пакувальних матеріалів та упаковки.
Детальніше про попередні поїздки можна дізнатися за посиланням: https://www.verpackungstechnik-berlin.de/artikel/impressive-glass-production/
https://www.verpackungstechnik-berlin.de/artikel/recycled_board_production/
https://www.verpackungstechnik-berlin.de/artikel/world-biggest-tinplate-plant/
Програма 2: Навчальний центр Гернсбах
📅 13.02 – 22.02.2026
Передбачено навчання в єдиному в Європі центрі з виробництва паперу, що дозволить учасникам отримати унікальний практичний досвід та теоретичні знання.
Детальніше про попередні поїздки можна дізнатися за посиланням.
https://www.verpackungstechnik-berlin.de/artikel/1-week-in-paper-centre/
✅ Фінансування: всі витрати на проїзд, проживання та харчування покриваються проєктом DAAD PACK IT. Сума у розмірі 350 євро на проїзд виплачується студентам після прибуття до Берліна.
📌 Вимоги до учасників: знання англійської мови на рівні B1 та вище.
📌 Відбір: здійснюється на конкурсній основі.
Для участі необхідно подати заявку на адресу: nataliya.kulyk@ukr.net
Склад заявки:
· Motivation letter (обґрунтування мотивації участі та очікувань від програми; у разі подання заявки на кілька програм необхідно вказати це).
· Curriculum Vitae (CV) із зазначенням академічних та позаакадемічних досягнень.
· Академічна довідка із результатами навчання.
· Сертифікати про рівень володіння іноземними мовами, участь у проєктах, проходження курсів підвищення кваліфікації тощо.
📅 Кінцевий термін подання заявок: 14.10.2025
22 березня, п’ятниця
МАЙСТЕР-КЛАС Компанія HLR (Бровари)
НЕЗМІННИЙ ЛІДЕР НА РИНКУ лабораторного обладнання – компанія HLR – запрошує на майстер-клас "Один день з життя сервісного відділу".
Час проведення: 22.03.2024, 13:00
На майстер-класі ПРОПОНУЄМО:
👆ознайомитися з принципами роботи найпоширенішого обладнанням, яке використовується для контролю якості: спектрофотометр, ваги, термостат, автоклав, pH метр;
👆побачити на власні очі, як теорія реалізована на практиці;
👆 покрутити руками, розібрати/зібрати прилад
👆отримати відповіді на питання та "розбір" допущених похибок при роботі з приладом
Запрошуємо приєднатися. 22 січня, понеділок, 13-20.
Лекція почнеться за 5 хвилин після відбою тривоги
Посилання zoom:
Пароль - 12345
Запрошуємо приєднатися.
Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/3885765584...
Meeting ID: 388 576 5584
Passcode: 70990
Запрошуємо на лекцію директора з маркетингу компанії Univest Тетяни Власової, 31 жовтня (вівторок), 19-00.
Посилання ZOOM: https://us04web.zoom.us/j/3885765584...
27 вересня (середа) о 19-00 в онлайн-форматі наші здобувачі презентують звіт про стажування у Фінляндії.
Запрошуємо всіх охочих!
Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/3885765584...
ID: 388 576 5584...
Опублікований: 24-09-2023
✅Вступна кампанія для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра розпочнеться 01 липня реєстрацією електронних кабінетів і завершиться зарахуванням вступників до закладів вищої освіти.
Вступ на ДЕННУ форму навчання
✅ Реєстрація електронних кабінетів розпочинається 01 липня 2023 року.
✅ Прийом заяв і документів від вступників розпочинається 19 липня.
✅ Закінчується реєстрація заяв вступників о 18.00 31 липня.
📌 Творчі конкурси та співбесіди
✅ Для вступу на бюджет – з 3 липня до 18.00 10 липня;
✅ На контракт – з 3 липня до 18.00 25 липня.
✅ Творчі конкурси проводяться в кілька потоків з 07 по 18 липня включно (бюджетні місця) за графіком, затвердженим закладом освіти.
✅ Для вступників на контракт співбесіди та творчі конкурси проводяться до 31 липня.
✅ Вимоги до мотиваційних листів визначаються правилами прийому закладу освіти і мають бути затверджені до 1 червня 2023 року.
Опублікований: 13-05-2023
Вирішальним моментом у житті кожного випускника бакалаврату є складання Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови для вступу на навчання за освітнім ступенем «Магістр».
Як показує практика, від його результату безпосередньо залежать можливості здобути вищу освіту і стати студентом магістратури. Надзвичайно важливо, щоб підготовка до ЄВІ була ефективною й успішною.
Тому кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації започатковує Телеграм-канал, щоб допомогти здобувачам підготуватися до вступу на освітній ступінь «Магістр» у 2023
👉Посилання тут: https://t.me/kafdimmk2023
У Телеграм-каналі ви зможете:
🔹опанувати методику виконання;
🔹ознайомитись з форматом та змістом ЄВІ;
🔹відпрацювати навички, необхідні для успішного складання ЄВІ, виконуючи типові екзаменаційні завдання;
🔹покращити свої знання необхідного лексико-граматичного матеріалу;
🔹отримати корисні поради від кваліфікованих викладачів, які володіють технологіями ЄВІ.
Приєднуйтеся👍
Опублікований: 21-04-2023