Володін Сергій Олексійович
Володін Сергій Олексійович
Доцент кафедри, кандидат технічних наук
Відповідальний за зв'язки з виробництвом
Освіта
Український державний університет харчових технологій (нині НУХТ), спеціальність «Обладнання харчових виробництв».
Вчений ступінь та звання
Вчений ступінь кандидата технічних наук присвоєно у 2010 році за спеціальністю 05.18.12 «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв». З 2015 року має вчене звання доцента кафедри.
Викладає дисципліни:
Мехатронні модулі технологічного обладнання;
Мехатроніка;
Адаптивна механіка;
Пневматика та пневмоприводи
Підвищення кваліфікації
НУХТ Інститут післядипломної освіти. Свідоцтво 12СПК 531004, «Математико-статистичний аналіз в харчовій промисловості», 2010 р.;
Центральний інститут післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.Свідоцтво СП 35830447/1868-19, «Мотивація студентів до науково-дослідної роботи», 2019 р.;
ТОВ фірма `Новофарм-Біосинтез, тема «Ознайомлення з сучасними підходами до валідації процесів та обладнання» 2022 рік.
Науковий та навчально-методичний доробок
Автор та співавтор більше 30 публікацій, серед яких:
Статей – більше 10;
Тез доповідей та виступів на конференціях різного рівня – більше 15;
Патентів України на корисну модель та винахід – більше 7;
Наукова школа:
Мехатроніка.
Напрями наукової діяльності:
Дослідження та розроблення обладнання для пневмоприводів;
Робототехніка;
Розробка сучасного високотехнологічного обладнання харчових виробництв.
Контакти
ауд. A-111, тел. (044) 287-96-31
e-mail: volodinso@nuft.edu.ua