Володін Сергій Олексійович

Володін Сергій Олексійович

Доцент кафедри, кандидат технічних наук

Відповідальний за зв'язки з виробництвом

Освіта

     Український державний університет харчових технологій (нині НУХТ), спеціальність «Обладнання харчових виробництв».  

Вчений ступінь та звання

Вчений ступінь кандидата технічних наук присвоєно у 2010 році за спеціальністю 05.18.12 «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв». З 2015 року має вчене звання доцента кафедри. 


Викладає дисципліни:

Мехатронні модулі технологічного обладнання;

Мехатроніка;

Адаптивна механіка;

Пневматика та пневмоприводи


Підвищення кваліфікації

НУХТ Інститут післядипломної освіти. Свідоцтво 12СПК 531004, «Математико-статистичний аналіз в харчовій промисловості», 2010 р.;

Центральний інститут післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.Свідоцтво СП 35830447/1868-19, «Мотивація студентів до науково-дослідної роботи», 2019 р.;

ТОВ фірма `Новофарм-Біосинтез, тема «Ознайомлення з сучасними підходами до валідації процесів та обладнання» 2022 рік.


Науковий та навчально-методичний доробок

Автор та співавтор більше 30 публікацій, серед яких:

Статей – більше 10;

Тез доповідей та виступів на конференціях різного рівня – більше 15;

Патентів України на корисну модель та винахід – більше 7;


Наукова школа:

Мехатроніка.


Напрями наукової діяльності:

Дослідження та розроблення обладнання для пневмоприводів;

Робототехніка;

Розробка сучасного високотехнологічного обладнання харчових виробництв. 


Публікаційна картка викладача

Web of Science

Google Scholar 

Ознайомитись з публікаціями


Контакти

     ауд. A-111, тел. (044) 287-96-31

     e-mail: volodinso@nuft.edu.ua